سخن روز
امروز : یکشنبه 26 آبان 1398 برابر با و Sun 17 Nov 2019 آخرين بروز رساني سايت : سه شنبه 21 آبان 1398

پیوند‌های مفید

نظرسنجی

تمایل به تحصیل و زندگی در کدام کشور را دارید؟
آلمان

اتریش

• آرشیو نظرسنجی‌ها     

 

ویزای دانشجویی

 

شاید جذابترین بخش در ویزای دانشجویی کشور اتریش ، دادن ویزای همراه (همسر و فرزندان) باشد . برای مثال یک خانواده چهار نفره ، زوجین به همراه دو فرزند زیر 18 سال به واسطه ی یک پذیرش دانشجویی توسط یکی از والدین ، کل خانواده توانایی کسب اقامت کشور اتریش را پیدا میکنند.

در بحث ویزای دانشجویی، مهمترین موارد توجه به تهیه مدارک و نحوه ی صحبت با کارمندان اداره مهاجرت سفارت اتریش میباشد.

در این زمینه به طور جدی توصیه میگردد، حتما از مشاوره صحیح قبل از وقت مصاحبه سفارت استفاده نمایید.

موسسه دانش پذیر با استفاده از مشاورین متخصص که خود برای مدت مدیدی در کشور اتریش سکونت داشته و دانشجو بوده اند، در این زمینه کمک شایانی به متقاضیان  در زمان ورودشان به کشور اتریش مینماید.