سخن روز
امروز : یکشنبه 26 آبان 1398 برابر با و Sun 17 Nov 2019 آخرين بروز رساني سايت : سه شنبه 21 آبان 1398

پیوند‌های مفید

نظرسنجی

تمایل به تحصیل و زندگی در کدام کشور را دارید؟
آلمان

اتریش

• آرشیو نظرسنجی‌ها     

دکترا در اتریش

 

دکترا در اتریش

طول دوره دکتری در اتریش 3 تا 4 سال می باشد. دوره دکترا در اتریش در اکثر رشته هابه زبان آلمانی و در بعضی رشته به زبان انگلیسی برگزار می شود.
دانشجویی که برای دوره دکترا در اتریش برنامه ریزی می کند، باید با استادی از دانشگاه های اتریش که در رشته مورد نظر به عنوان متخصص شناخته می شود، ارتباط برقرار کند. البته یافتن استاد راهنما کار ساده ای نیست، چرا که اساتید اغلب از میان شمار زیاد درخواست های رسیده، ترجیحاً دانشجویی را انتخاب می کنند که از دوره های قبل می شناسند. به همین خاطر است که دانشگاه های اتریش به متقاضیان دکترا پیشنهاد می دهند که از مقطع ارشد وارد دانشگاه های اتریش شوند. اما با این وجود ارسال درخواست همراه با یک پروپزال و بیانیه هدف، خالی از فایده نیست.

شهریه دوره های دکترا در اتریش هم درحدود سالیانه 380 یورو می باشد و دانشجویان دکترا اجازه 20 تا 22 ساعت کار در هفته را دارند.

 

شرایط لازم برای ورود به دکترا:

  • مدرک دیپلم و پیش دانششگاهی
  • مدرک کارشناسی
  • مدرک کارشناسی ارشد
  • تاییدیه استاد راهنما در اتریش
  • ارئه دو عدد توصیه نامه از اساتید قبلی، پروپوزال و بیانیه هدف
  • قبولی در کنکور دکترا در رشته موردنظر ( در صورت وجود )
  • گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاهی ایران ( درصورت وجود )
  • گواهی عدم ممانعت از ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر