سخن روز
امروز : یکشنبه 26 آبان 1398 برابر با و Sun 17 Nov 2019 آخرين بروز رساني سايت : سه شنبه 21 آبان 1398

پیوند‌های مفید

نظرسنجی

تمایل به تحصیل و زندگی در کدام کشور را دارید؟
آلمان

اتریش

• آرشیو نظرسنجی‌ها     

اخذ ویزای اتریش

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

 

درخواست ویزا باید شخصا ارائه شود. بررسی مدارک توسط سفارت معمولا 3 تا 6 ما طول می کشد.

  • برگه پذیرش تحصیلی
  • سه نسخه فرم درخواست ویزا که می توانید از سفارت تحویل بگیرید.
  • 3 نسخه فرم درخواست ویزا که می توانید از سفارت تحویل بگیرید.
  • 3 قطعه جدید 3.5 در 4.5 با فاصله چشم 8 میلی متر
  • گذرنامه با مدت اعتبار حداقل 6 ماه + 2سری کپی
  • شناسنامه + 2 سری کپی
  • در صورت متاهل بودن ترجمه سند ازدواج و گذرنامه و شناسنامه همسر + 2 سری کپی
  • گواهی عدم سوءپیشینه + 2سری کپی
  • اصل و 2 سری کپی از پذیرش تحصیلی
  • اصل و 2 سری از مدارک تحصیلی دبیرستان و پیش دانشگاهی
  • اصل یا کپی ترجمه مدارک تحصیلی با تایید سفارت اتریش
  • برگه قرارداد خوابگاه یا سوییت
  • مدرک مالی نشان دهنده توان مالی متقاضی (Bank Statement) معادل 10,000 یورو در حساب ارزی یا ریالی شخصی خود با امکان حواله از یک بانک دولتی یا خصوصی به اضافه یک کپی
  • به همراه داشتن تاییدیه ی اجاره ی مسکن یا خوابگاه به اضافه یک کپی (به زبان انگلیسی)

 

شرایط اصلی اخذ ویزای همراه جهت همسر :

جهت دریافت ویزای همراه برای اتریش ارائه مدرک مالی نشان دهنده توان مالی همراه (Bank Statement) معادل 10,000 یورو در حساب ازری یا ریالی شخصی قابل حواله از یک بانک دولتی یا خصوصی به اضافه یک کپی ( به زبان انگلیسی ) الزامی است.

 

آدرس سفارت اتریش:

تهران، نیاوران، بلوار باهنر، خیابان مقدسی، خیابان احمدی زمانی، بن بست میرولی

تلفن : 22750038 - 22750040

آدرس وب سایت : http://www.bmeia.gv.at/pe/botschaft/teheran.html