سخن روز
امروز : پنجشنبه 23 آبان 1398 برابر با و Thu 14 Nov 2019 آخرين بروز رساني سايت : سه شنبه 21 آبان 1398

پیوند‌های مفید

نظرسنجی

تمایل به تحصیل و زندگی در کدام کشور را دارید؟
آلمان

اتریش

• آرشیو نظرسنجی‌ها     

اخذ ویزا و پذیرش از اتریش

اخذ ویزا و پذیرش از اتریش

 امروزه اتریش به لحاظ امتیازات و ویژگیهای شاخصی که تعدادی از آنها در ذیل آمده است مقصد تحصیل بسیاری از دانشجویان در سراسر دنیا قرار گرفته است

وین، پایتخت اتریش، مقر کشورهای صادرکننده نفت (OPEC) و سازمان توسعه صنعتی اروپا
• رتبه نخست بهترین شهر دنیا برای زندگی در سال ۲۰۱۲ (برای چندمین سال متوالی )
• رتبه پنجم بهترین شهر دانشجویی دنیا در سال ۲۰۱۲ (طبق رده بندی سایت QS )
• اخذ پذیرش و تحصیل در بهترین دانشگاه های اروپا با رنکینگ کمتر از ۱۰۰ در دنیا و رنکینگ کمتر از ۱۵ در اروپا
• اخذ پذیرش تحصیلی و ویزای اقامت تحصیلی کشور اتریش از مقطع لیسانس تا فوق لیسانس و   فنی و مهندسی و هنر با امکان تغییر رشته در کلیه سطوح در قلب اروپا و کشور زیبای اتریش و شهر وین و دیگر شهرهای دانشگاهی و با پشتیبانی کامل جهت اسکان کامل در باامن ترین و ارزانترین کشور اروپای غربی ومرکزی
• امکان انتقال دانشجوی مشغول به تحصیل به دانشگاه های ممتاز اتریش
• تحصیل در بسیاری از رشته ها بصورت رایگان و در تعدادی از رشته ها تقریبا رایگان ( ترمی ۳۸۰ یورو ) می باشد.
• مهد تمدن موسیقی و هنر دنیا
• عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی برای تحصیل در مقاطع کارشناسی و ارشد
• امکان اخذ پذیرش در مقطع دکترا
• قابل مقایسه نبودن کیفیت آموزشی دانشگاههای اتریش با بسیاری از کشورها به لحاظ شهریه و کیفیت آموزشی
• شرایط تحصیل در اتریش قابل مقایسه با بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله هلند که شهریه ی دوره کارشناسی آن ۷۲۰۰ یورو و شهریه کارشناسی ارشد آن ۸۵۰۰ یورو می باشد نیست و علاوه بر شهریه بالا ، داشتن مدرک زبان هم الزامی می باشد و معمولا اخذ پذیرش در مقطع دکترا صورت نمی گیرد و در صورت اخذ با شرایط سخت و خاصی پذیرش صورت می گیرد.
• امکان اخذ ویزای تضمینی برای دانشجو و خانواده دانشجو با شرط بازگشت مبلغ پذیرش درصورت عدم اخذ ویزا
• امکان ترانسفر واحدهای گذرانده شده دانشجویان دانشگاههای سراسری و آزاد به دانشگاه وین و اخذ مدرک از دانشگاه وین
• امکان گرفتن ویزای یک ساله و سفر به سایر کشورهای اروپایی و همچنین امکان تمدید این نوع ویزا تا ۳ سال حتی برای گذراندن دوره های زبان آلمانی در کشور اتریش
• امکان دریافت یک مدرک لیسانس دیگر با گذراندن دوره یک ساله در دانشگاه وین برای کسانی که لیسانس از دانشگاههای ایران دارند

توجه: رشته های موسیقی - هنر - پزشکی - دندانپزشکی - روانشناسی - داروسازی - روابط بین الملل - حقوق اقتصادی امتحان ورودی دارند
رشته حسابداری در مقطع لیسانس یا فوق دولتی و به زبان آلمانی فقط در دانشگاه شهر اینسبروک وجود دارد  Finance and Accounting

شرایط اخذ پذیرش برای لیسانس:

دیپلم ، پیش دانشگاهی ،قبولی کنکور یا گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی بلامانع بودن ازادامه تحصیل یا مدرک لیسانس

زبان تحصیلی:

آلمانی در سطح B2، برای گرفتن پذیرش الزامی به مدرک آلمانی نیست

مدت تحصیلی:

3سال

مدرک فارغ التحصیلی:

Bsc.

شرایط اخذ پذیرش برای فوق لیسانس:

اصل دیپلم ، پیش دانشگاهی ، لیسانس و ریز نمرات دیپلم ، پیش دانشگاهی ، لیسانس ،قبولی کنکوریا گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی بلامانع بودن ازادامه تحصیل یا مدرک فوق  لیسانس

 

زبان تحصیلی:

آلمانی در سطح B2، برای گرفتن پذیرش، الزامی به مدرک آلمانی نیست

مدت تحصیلی

2 سال

مدرک فارغ التحصیلی:

MSc.

شرایط اخذ پذیرش برای دکترا:


لیسانس، فوق ، ریر نمرات لیسانس و فوق ،قبولی کنکوریا گواهی اشتغال به تحصیل یا گواهی بلامانع بودن ازادامه تحصیل در مقطع دکترا یا مدرک دکترا
مدت گرفتن پذیرش دکترا مشکل میباشد و ممکن است مدت رمان ان تا یکسال هم طول بکشد  (Supervisor)  بعلت پیدا کردن استاد راهنما

سایر مدارک:


رزومه تخصصی با عکس رنگی - توصیه نامه از استاد 2 نسخه - انگیزه نامه، در صورت لزوم ریسرچ پروپوزل

زبان تحصیلی:


آلمانی یا انگلیسی

 

مدت تحصیل:

2 – 3 سال

مدرک فارغ التحصیلی:

PHD,, Doktoral

امکان بورسیه:

برای لیسانس و فوق بعد از گذراندن 1 ترم و برای گرفتن دکترا قبل از شروع ترم

تایید مدارک:

تمامی مدارک میبایستی به زبان انگلیسی یا آلما نی توسط مترجم دادگستری با مهرهای دارلترجمه، دادگستری و وزارت امور خارجه ترجمه شوند و نهایتا به تایید سفارت اتریش رسیده باشد. سفارت برای تاییدیه مدارک مبلغ 40 یورو برای هر  پانچ دریافت میکند، این مبلغ  فقط به یورو قابل پرداخت است.
ما به شما توصیه میکنیم که مدارک دیپلم، پیش دانشگاهی، لیسانس و ریز نمرات آنها 1 پانچ و لیسانس، فوق، ریز نمرات لیسانس و فوق، قبولی کنکوریاگواهی اشتغال به تحصیل، گواهی بلامانع بودن از تحصیل 1 پانچ.

شرایط اخذ ویزا:

برای گرفتن وقت از سفارت میبایستی به سایت ذیل مراجعه نمایید

https://appointment.bmeia.gv.at/?Office=Teheran


مدت اخذ ویزا:
3- 6 ماه 

شرایط اخذ ویزا به ترتیب مدارک:


دسته اول - اصل ترجمه مدارک:
ـ فرم ویزای اقامت دانشجوئی با 2 قطعه عکس 3.5*4.5
ـ اصل پذیرش
ـ تمکن مالی بانکی مانده حساب ریالی ومعادل آن به  یورو۱۰۰۰۰ وپرینت حساب سه ماهه گذشته آن
ـ قرارداد اجاره خانه سوئیت یا خوابگاه از اتریش
ـ ترجمه شناسنامه،گواهی عدم سوء پیشینه،در صورت تاهل ترجمه سند ازدواج
ـ کپی از تمام صفحات پاسپورت

دسته دوم - کپی ترجمه مدارک:
ـ کپی فرم اقامت دانشجوئی با 2 قطعه عکس 3.5*4.5
ـ کپی اصل پذیرش
ـ کپی تمکن مالی بانکی مانده حساب ریالی ومعادل آن به  یورو۱۰۰۰۰ وپرینت حساب سه ماهه گذشته آن
ـ کپی قرارداد اجاره خانه سوئیت یا خوابگاه از اتریش
ـ کپی ترجمه شناسنامه،کپی گواهی عدم سوء پیشینه،در صورت تاهل کپی ترجمه سند ازدواج
ـ کپی از تمام صفحات پاسپورت


توجه:هزینه پروسه ویزا مبلغ ۱۶۰ یورو برای مجردین و۲۰۰ یوروبرای متاهلین حساب بانکی میبایستی حتما به نام متقاضی باشد



مدارک لازم برای ویزای همراه (همسر یا فرزند)


دسته اول - اصل ترجمه مدارک:
ـ فرم ویزای اقامت دانشجوئی همراه با 2 قطعه عکس 3.5* 4.5
ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه یا از دبستان – دبیرستان یا محل کار-
ـ تمکن مالی بانکی مانده حساب ریالی ومعادل آن به  یورو۱۰۰۰۰ وپرینت حساب سه ماهه گذشته آن
ـ ترجمه شناسنامه،گواهی عدم سوء پیشینه،در صورت تاهل ترجمه سند ازدواج
  A1
مدرک زبان آلملن در سطح  -
ـ کپی از تمام صفحات پاسپورت

دسته دوم - کپی ترجمه مدارک:
ـ کپی فرم اقامت دانشجوئی همراه با 2 قطعه عکس 3.5*4.5
ـ کپی تمکن مالی بانکی مانده حساب ریالی ومعادل آن به  یورو۱۰۰۰۰ وپرینت حساب سه ماهه گذشته آن
ـ کپی قرارداد اجاره خانه سوئیت یا خوابگاه از اتریش
ـ کپی ترجمه شناسنامه،کپی گواهی عدم سوء پیشینه،در صورت تاهل کپی ترجمه سند ازدواج
ـ کپی از تمام صفحات پاسپورت

 

رجیست خوابگاه:

مبلغ 750 یورو برای ودیعه میبایستی پرداخت شود تا قرارداد 1 ساله صادر شود، مدت گرفتن قرارداد از خوابگاه حدودا 1 ماه میباشد

http://housing.oead.at


خدمات ما در کشور مقصد:

خرید بلیط ارزان- ترانسفر فرودگاهی- خرید سیم کارت- رجیستر پلیس- ثبت نام دانشگاه- کالج زبان- صدور و تنظیم قرارداد مترجمی- یادگیری اصول زندگی به ارزان ترین نوع ممکن- ثبت نام کلاس زبان- پیدا کردن یا معرفی کار- مشاوره و گرفتن اجاره کار

ترانسفر پول:

پرداخت ریال در ایران و تحویل یورو در اتریش در مدت 5 ساعت

دریافت ارز دولتی:

تشکیل پرونده و گرفتن ارز دولتی در سفارت ایران/ وین

 


منابع خبر:
  • منبع خبری ثبت نشده است!





گروه : منوها - تاریخ : 1393/11/08


بخش نظرات

تا کنون نظر و دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده. شما اولین نفر باشید!

در این فرم می‌توانید نظر خود را راجع به این مطلب ثبت کنید.
لطفاً به قوانین زیر توجه فرمایید:
1- پر کردن مواردی که با عبارت اجباری (قرمز رنگ) مشخص شده‌اند اجباری است.
2- در ثبت کد امنیتی دقت کنید. اگر اشتباه کنید، باید از ابتدا فرم را پر کنید.
3- چنانچه مایل هستید نظرتان به صورت محرمانه باقی بماند و در سایت منتشر نشود، تیک محرمانه را بزنید.
4- چنانچه مایل هستید در صورت پاسخ گرفتن نظرتان از پشتیبان‌های سایت، به شما اطلاع رسانی شود، تیک (از پاسخ باخبرم کن) را بزنید. بدیهی است در این حالت حتما باید آدرس ایمیل یا شماره تماس معتبر وارد کرده باشید.
5- از درج نظرتان با حروف انگلیسی خودداری کنید.
6- نظراتی که حاوی توهین، کنایه، تحقیر و مخالف با شان یک سایت آموزشی باشند منتشر نمی‌شوند.
7- پاسخ پشتیبانان سایت با رنگ متفاوت مشخص شده.
8- پشتیبانان سایت پس از بررسی نظرات و در صورتیکه مغایرتی با قوانین ذکر شده وجود نداشته باشد، آنها را در مدت زمان کوتاهی منتشر می‌کنند.
9- سایت دانشپذیر و موسسه اعزام دانشجو مسئولیتی در قبال نظرات کاربران ندارند.
نام و نام خانوادگی (فارسی)(اجباری)
ایمیل(پست الکترونیک) (انگلیسی)(اختیاری)(در ابتدای آدرس www نگذارید!)
وب‌سایت یا وبلاگ (انگلیسی)(اختیاری)
تلفن (همراه) (عدد)(اختیاری)(کد، پیش شماره و صفر ثبت شود. خط تیره ثبت نشود.)
متن پیام
امکانات محرمانه
از پاسخ باخبرم کن!
لطفا جهت بررسی امنیت، "من ربات نیستم (I'm not a robot)" را تیک بزنید.

بازگشت بازگشت به صفحه نخست